fbpx
Illuminati Hytte
Age Duration Difficulty

Illuminati Hytte

Frimurerlogen er blevet infiltreret af illuminati. Men hvem er muldvarpen? Logebroder Lord Imbert fra Scotland Yard er på sporet, men han har brug for Jeres hjælp.

Dit team er blevet udvalgt til at hjælpe og skal flytte ind i Frimurers hemmelige hytte. I har hele 20 timer til at redde Frimureren fra illumanitierne. Men pas på, nogen holder øje.

BOOK NU
priser
2 personer 3.200 dkk.
3 personer 4.000 dkk.
4 personer 4.800 dkk.
Inklusiv aftensmad og morgenmad
samt drikkevare
 

Historien bag

De første frimurere var en gruppe tempelriddere, som undslap udslettelsen af deres orden i 1300-tallet. Sådan lyder en af de mest sejlivede myter om frimurerlogens oprindelse. De forsvundne tempelridder har altid fascineret folk. Okkulte og mystiske med hemmelige skatte og dystre ritualer. Intet tyder dog på en historisk forbindelse mellem tempelherrerne og frimurerne.

De 'frie murere' var almindelige murere, der havde specialiseret sig i at bygge store, gejstlige bygningsværker såsom katedraler eller domkirker. Men pga frimurernes hemmelighedskræmmeri, og det faktum, at mange politisk betydningsfulde mænd siden 1700-tallet har været frimurere, er der produceret mange legender om frimurer-konspirationer osv.

Frimureri er et af verdens ældste ikke-kirkelige broderskaber. Broderskabet har haft medlemmer som: Winston Churchill, Wolfgang Amadeus Mozart, George Washington, samt mange danske konger har været medlem.

Illuminati opstod, da Europas klogeste hoveder i dyb hemmelighed forberedte at indføre et samfund uden konge og kirke. Idéen var livsfarlig, og Illuminati blev hurtigt forbudt. Dette hemmeligt selskab blev oprindeligt dannet i 1776 og opløst i 1784 eller gjorde de nu også det?

 

Praktisk information

I hytten finder du:

1 værelse med dobbelt seng, 1 værelse med køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser

Til eftermiddagskaffen er der lidt godt til ganen fra Karens Blomst i Oksbøl

Aftensmaden består af Økologisk Tapas eller Pizza

Morgenmad er rundstykker med tilbehør

Mere information vil blive tilsendt via bla. e-mail fra Freemason Headquarters.

Prøv også Tirpitz og Under Sandet